Strategija igranja Blekdžeka

Било би неразумно почети играти без стратегија учења за црни џек. Стратегије ће вам помоћи да развијете план који ће вас учинити побједником - иначе ћете рачунати на срећу која нема гаранције.

Битан блекџек Стратеги Гуиде вам може помоћи да почнете. Различити играчи доносе добро осмишљене одлуке које помажу при одређивању тона игре. Најосновнија стратегија долази од коришћења графикона за блекџек.

Колико дека у блекџеку је питање које многи играчи постављају, а одговор зависи од тога која се варијација игра. На најосновнијем се користи једна палуба; међутим, могуће је пронаћи игру која користи до осам шпила карата. Свака палуба ће имати укупно 52 карте, са јединим картицама које су изостављене као џокери.

Када добијете идеју о броју палуба са којима играте, лакше је направити игру базирану на томе када треба стајати, ударати или дуплирати. Најједноставнији начин да то урадите је да користите блекџек графикон.

Мулти-децк блекџек има предност што има картице са већом вредношћу (10-ак), што вам даје шири спектар дуплих покрета. Стратегија Сингле Децк блекџек је много једноставнија од мулти-децк-а, поготово ако гледате бројење карата. То вам олакшава да останете на врху које картице су изван палубе.

Једноделни блекџек коефицијенти су мало јачи од вишеструких течајева, поготово када се ради о дуплирању и рушењу. Ово је једноставно зато што су картице са вредношћу 10 много мање.

Блекџек са двоструком палубом значи да дилер користи две палубе карата уместо једне када игра игру. Стратегија 2 блекџек-а захтева да неко буде упознат са дуплирањем. Са 2 палац блекџек-ом, могуће је дуплирати било коју од две карте, а може се чак и дуплирати након дијељења. Карте које се могу користити за њихову стратегију су следеће;

Коефицијенти двоструког дека постају детаљнији када додате број палуба са којима играте.

4 децк блекџек стратегија има шансе које су сложеније од квота за доубле-децк блекџек. Ево графикона на који можете упутити:

Блекџек стратегија 6 децк има различите могућности да удари или стане у односу на две или четири опције палубе. Ево стратешког водича који може бити од велике помоћи.

Стратегија децк блекџек-а је другачија јер су одређене варијабле игре. То укључује број играча који учествују у игри, као и укупан банкролл.

Шансе за пребацивање блекџек-а обично имају ивицу куће од 0.58%, иако се то користи када се користи шест палуба уместо осам палуба. Ове квоте су високе, јер када играте ову врсту игре, онда ћете морати да играте две руке у исто време.

Основни графикони стратегије блекџек-а су бројни и зависе од врсте блекџек игре коју желите да играте, можда ћете морати да пронађете одређену табелу на коју се можете позвати. Основни графикони стратегије за блекџек могу се користити за четири до осам палуба. Ево примера где продавац стоји на Софт 17.

Блекџек једноставна стратешка карта може бити још једна алатка коју можете користити, а могуће ју је и запамтити.

До сада сте видели блекџек графиконе који показују како можете играти различите карте да бисте победили. Постоје и неке друге карте које ћете сусрести. Једна од њих је блекџек ханд цхарт који вам омогућава да знате које вредности руку треба да се играју у поређењу са вредностима картица. Табела квота за блекџек вам може помоћи да усавршите сваку руку коју играте. Док табела хитова нуди информације о томе како да се што више приближи 21 када је дилер издао картицу.

Користећи претпоставку да продавац мора погодити мекану 17, овде је блекџек варалица коју можете користити.

Користите ове графиконе да бисте дошли до ваше победничке стратегије. блекџек хит цхарт је врло лако најлакши начин да се направи савршена стратегија за блекџек. Напредна стратегија за блекџек је мјесто гдје ћете научити о преузимању осигурања, раздвајању 10с и још много тога. Док играте, понекад нећете погодити у блекџеку. То укључује ударање меке 17 или мање и избор ударца 11 или мање.

Играјте Блацкјацк на најбољи онлине коцкарнице

Играјте Блацкјацк на најбољи онлине коцкарнице

Како рачунати карте у блекџеку

Играчи питају како рачунати карте у блекџеку тако да могу побиједити. Једноставно је ако смислите солидан систем.

Једна од најстаријих стратегија у свим временима је бројање блекџек картица за играче који су заинтересовани за досљедну побједу. Неопходно је одговорити на питање - шта броји картица у блекџеку? Бројање картица укључује процес елиминације и вјероватноће. Изгледа да се утврди да ли ће неко имати предност заснован на преосталим картицама које дилер мора да преда. Такође помаже играчу да одреди величину опкладе.

Да бисте били успешни, морате имати стратегију бројања картица. Постоји неколико савета о томе како бројати карте у блекџеку. Пошто се можда играте са вишеструким палубама, не морате имати фантастичну меморију покушавајући да запамтите колико је од сваке картице подељено. Постоји лакши систем. Свака картица треба вриједност. Бројевима од 2-6 може се дати ознака +1. Картама од 7-9 се даје ознака 0. Они из 10 - А могу добити ознаку -1.

Након што сте додијелили вриједности, постоји неколико блекџек бројевних система које можете испробати. Прво, постоји бројање трчања. Користећи додељене вредности, можете додати или одузети карте које се деле. На пример, број трчања за овај круг је нула.

Сада треба да схватите шта то значи за игру. Ваш број бодова ће водити врсту опкладе коју бисте требали направити. Позитиван број трчања значи да су подељене картице веће или веће вриједности, а играч може повећати своју улог. Негативан број трчања значи да су картице подељене мање; стога је довољан пад ваше опкладе.

Са овим саветима можете лако да видите како се броји блекџек картица броји на једноставан начин.

popup

#VALUE!

€150

#VALUE!
#VALUE!