Varijacije blekdžeka

Играјте Блацкјацк на најбољи онлине коцкарнице

Blackjack Klasik

Класични блекџек за све играче

Играње блекџек цлассиц је једноставно и одличан начин за побједу. Циљ је да се што више приближи 21, пребијајући дилера док сте на њему. Класични црни џек укључује дилер који сваком играчу даје двије карте. Играч може стајати или ударити да би победио. Обично се користи један шпил карата.

European Blackjack

Играјте Блацкјацк на најбољи онлине коцкарнице

Blackjack Multihand VIP

Blackjack Prekidač

Cавршени Парови

Варијација савршених парова блекџек-а омогућава играчима да постављају додатне опкладе. Овим се покрива шанса да су прве две карте биле пар. Савршен блекџек се игра на столу за савршене парове.

Blackjack Ponton

Прогрессиве

Прогресивни блекџек је блекџек дизајниран за високе играче и ризике. Сваки пут када неко постави опкладу, јацкпот се повећава. Прогресивни блекџек се обично налази само на интернетским играма.

Blackjack Savršen Parova

Понтоон

блекџек понтон је варијација која је створена за играче у Британији и Аустралији. Игра се може одиграти између два и осам играча. Игра Понтон картице има банкара, који је један од играча. Онлине понтон подразумева куповину, а не дуплирање.

Progressive Blackjack

Switch

Варијација Blackjack Switch омогућава играчу да тргује картицама између две руке. Игра с прекидачком картицом омогућава да се замијене друге карте. Блекџек прекидач касина понекад користе прекидач калкулатори за вођење када би требало направити прекидач. Blackjack Switch Лас Вегас има осам палуба и користи јединствену блекџек карту.

21 Blackjack

Super Fun 21

Плаи 21 блекџек је варијација блекџек-а која се може играти са једном или две палубе. Разлике су толико мале да је ова игра често збуњена са класичним блекџеком. Super Fun 21 омогућава играчима да се удвоструче, без обзира на број укључених карата. Super Fun 21 блекџек дозвољава дилеру да буде поражен када има руку која је мања од или једнака 20, ако овај износ долази од најмање шест карата. Super Fun 21 такође омогућава либерална правила поделе.

popup

#VALUE!

€150

#VALUE!
#VALUE!