Pravila Blekdžeka

Играчи блекџек-а имају за циљ да добију 21 као своју укупну вриједност руке. Игра блекџек-а може укључивати и друге играче, и увијек дилера. Дилер морате победити да бисте победили. То значи да се вредност руке играча пореди са вредношћу у руци трговца. Ево основног водича за блекџек који ће вам помоћи да направите праве потезе.

  1. Дилер ће дати сваком играчу две карте.
  2. Почните тако што ћете направити своју опкладу, одлучујући колико ћете новца уложити на блекџек. Затим кликните на опцију “Деал”.
  3. Време одлучивања - играчи морају да изаберу да ли ће ударити, дуплирати, стајати или Сплит.

Шта значе ови термини?

"Ударање" се дијели са додатном картицом у нади да ће укупна вриједност бити ближа 21. Ако додана карта узме вриједност изнад 21, губите улог.

“Сплиттинг” је опција када имате две картице исте тачне вредности. Можете изабрати да направите две руке од једне и да их репродукујете одвојено.

"Стајање" одлучује да више неће бити повучених карата. Ова одлука се може донети ако сте играч сигуран да ће њихова вриједност бити већа од трговца.

“Доублинг Довн” значи да одлучујете да удвостручите своју првобитну опкладу и да добијете још једну картицу. Ово би могао бити одличан избор ако ваше две карте вреде највише 10.

Играјте Блацкјацк на најбољи онлине коцкарнице

Лака блекџек правила за победу

Када играч добије блекџек, типично, дилер ће платити три до два. Ако играч победи дилера тиме што има већи укупни износ, онда ће трговац платити одговарајући износ улога. Међутим, када је укупан износ мањи од дилера, онда се опклада губи. Ништа се не дешава ако дилер и играч добију блекџек.

блекџек правила су битна за онлине играче који играју блекџек. Када играте онлине, постаје све теже да математички одиграте најбољу могућу игру, што се може урадити бројањем карата у традиционалном касину.

Вредности картица су кључ за разумевање како играти 21 блекџек. За почетак, све картице са бројевима имају вредност која је назначена на њима, 2-10. Онда су краљ, краљица и Јацк вредновали по десет. Коначно, ту је и Аце картица, вредна у једанаест или један. Аце је вероватно најтраженија од свих карата на палуби јер вам може помоћи да брзо постигнете победу и даје вам “другу шансу” у случају да пропаднете.

Један брзи савет када научите како да играте блекџек који вам може одузети дуг пут је да увек поделите А и 8. То се обично може урадити једном у свакој игри и представља трик који може промијенити изгубљену руку у побједничку.

Када истражујете како играти касино блекџек са искусним играчима, чули сте за тешке или меке игре током игре. Шта значи тврда и мека у блекџеку? Према службеним правилима блекџек-а, тврда рука значи било коју комбинацију карата без аса. Насупрот томе, мека рука значи да имате најмање један ас у руци.

Баш као што играчи имају правила за клађење на блекџек, постоје правила за блекџек дилер. Дилери морају да мешају палубе и да играју са више од два играча, такође користе више од две палубе. Карте се увек деле лицем надоле, а играч на левој страни се прво дели. Када је прва рунда завршена, а дилер има своју картицу, онда они дају другу карту сваком играчу, осигуравајући да су они окренути према горе.

Када играте блекџек код куће, одлучите да ли желите да играте бесплатно или прави новац. Пракса чини савршену, посебно са овом игром која вам помаже да изградите своју вештину. Док играте бесплатно, неке од компјутерских верзија игре ће вам показати упозорења када је ваша игра испод стандарда.

Када изградите своје вештине, онда ћете схватити како се кладити на прави начин. То значи разумевање када повећати свој улог или га смањити у складу с тим.

Играјте Блацкјацк на најбољи онлине коцкарнице

Како победити на блекџеку

Постоје три основна начина за освајање рунде у блекџеку. Најједноставнији је када су ваше прве двије карте вриједне 21. На примјер, имате блекџек ако држите краља у вриједности од 10 и ас у вриједности 11. То је истина све док нема дилера блекџек. Још један кључ за победнички блекџек је да имате коначну вредност која је најближа 21, све док је ова вредност виша од вредности трговца. Још један начин, ако дилер повуче карте које су веће од вредности 21.

Можда желите да знате, да ли је могуће доследно победити на блекџеку? Теоретски, да, иако постоји неколико фуснота у овој тврдњи. Прво, то је бројање карата или других сумњивих трикова и играње у правом казину. Када је у питању онлине блекџек - најбоље што можете да урадите је да следите оптималну стратегију и тако смањите ивицу куће на минимум.

Питате се како да победите на блекџеку без бројања карата? Стратегије укључују секвенцирање аса, ручно ковање, сортирање руба да би се навели само неки. На пример, секвенцирање аса позива на цртање меморије картица унутар гомиле одбацивања, посебно оне на врху аса. Надамо се да ћете направити опкладу на основу дијељења аса.

Ако желите научити како освојити онлине блекџек, требали бисте испробати различите врсте игара. Учење како победити на видео блекџеку захтева од вас да будете систематски. Временом ћете схватити када је најбоље време за дуплирање и победу.

popup

#VALUE!

€150

#VALUE!
#VALUE!